Jag är mycket hedrad att spela Barcelona

Pique återvände till Billiga Fotbollströjor Barcelona från Manchester United och arrangerade sitt första lag i Barcelona. I en intervju intervjuade mina 10 år i Barcelona, Pique sa att han aldrig vågat föreställa sig att vinna allt.

Pique spelade första gången Barcelona-laget. Hjälp laget i Champions League-kvalificerade, 4-0 besegrade den polska ligan laget Krakow, Pique kommer ihåg det här: “Det här är väldigt speciellt. Det var det första officiella spelet jag spelade för Barcelona-laget. Jag spelade en liten stund, Vi vann äntligen, Jag är väldigt glad när jag lämnar arenan. ”

För din egen Barcelona, Pique tror: “Det är mycket krävande att Tröjor Barcelona ska arbeta. Detta gäller särskilt för en försvarare. Vi är alla mycket klara, Tävlingen inom Barcelona laget är mycket intensiv. Eftersom de bästa spelarna i världen är här, Du måste arbeta hårt för att kämpa för din position. Jag har spelat för Barcelona laget i 10 år. Jag kommer att trivas mer varje år i framtiden. ”

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Real Madrid litar inte på Ronaldo i det hela taget

Ronaldo lämnade Real Madrid, vilket ledde till en ledighet för 50 mål per säsong. En sådan stor ledighet har orsakat Real Madrid-fansen att oroa sig för. De människor som fattar beslut i Billiga Fotbollströjor Real Madras högsta ledning är inte oroliga. De erkände att i Real Madrids nya guldålder som vann fyra Champions League-troféer, Ronaldo är verkligen avgörande. Men hans närvaro begränsar också lagets taktik. Undertryckta andra spelare.

Målets vikt måste också bäras av spelare som Modric, Isco och Vazquez. Eftersom dessa spelare också har möjlighet att göra mål. Med andra ord har laget ingen individualism. Även om varje spelares personliga förmåga är mycket stark.

Inte bara de riktiga ledare i Madrid tror det, Real Madrid måste bygga upp laget utan Juventus Ronaldo. Eftersom laget säkert inte kan hitta samma superstjärnan som Tröjor Juventus Ronaldo. Lopetji är villig att acceptera utmaningen, Kommer Ronaldo Real Madrid, Bli en riktig stjärna av stjärnorna.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ronaldo blev rörd av applåder av Juventus fans

Ronaldo anlände till Turin, Formellt framträdde som en Juventus spelare. Tala om denna tunga överföring, Juventus Paratic avslöjar också historien bakom kulisserna. Han sa att han ville skriva Billiga Fotbollströjor Ronaldo’s galna tankar. Startade i Champions League förra säsongen.

Juventus undertecknade Portugals högerback Cancello i sommar. Han är en spelare av Mendes. Så mötte Juventus och Mendes igen. Den här gången förklarade Mendes situationen, Juventus accepterade också idén att introducera Ronaldo.

I det spelet, Ronaldo, Portugal, gjorde två poäng Den andra bollen är ännu mer chockerande. Juventus fansen hemma stod upp och applåderade. Hylla de fantastiska prestationerna hos den portugisiska superstjärnan. Paratic sa: “Den galna idén om att signera Ronaldo kommer från det här spelet. När Ronaldo i Tröjor Portugal applåderades av fansen, Vi träffade sin agent Mendes i mitten av veckan. “

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Kroatiens spelare böts 70 000 schweiziska franc

Enligt rapporter, I VM-kvartsfinalen match mot Ryssland, Billiga Fotbollströjor Kroatiens försvarare Lovren drack en flaska drink på grund av överträdelsen. Böts 70 000 schweiziska franc!

Kroatien och det ryska laget slogs hårt i 120 minuter. Slaget blev 2 till 2, I slutändan eliminerade det kroatiska laget sina motståndare genom straffspel 6-5. Hela processen är upp och ner, Det kroatiska laget är mycket spännande att gå vidare. Jag såg Zhongwei Lovren och böjde huvudet. Plocka upp en flaska funktionell dryck med blå flaska, För att kunna fylla på energi drack han ursprungligen Red Bull. Denna detalj togs bara av linsen.

Det kroatiska laget ignorerade lite, Sedan världscupen officiellt utsedda läskedrycker är Coca Cola, Därför är denna rättsakt av Kroatien självklart inte tillåten. Den Tröjor Kroatien fotbollsförbundet bötes 70 000 schweiziska franc.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Det mest stabila laget i VM är Brasilien

2-0 seger över Mexiko, De brasilianska Billiga Fotbollströjor soldaterna gick inte in i topp 8 i VM i Ryssland. Som nummer 1 favorit i VM, Det brasilianska laget har redan avslöjat mästerskapet.

Men det här brasilianska laget är det mest karakteristiska, Det är deras solida försvar. Efter början av VM, tills nu, Det brasilianska laget förlorade bara ett mål i matchen mot det schweiziska laget. De återstående 3 spelen, Poängen är exakt samma 2-0. I denna VM, Endast Uruguay och Brasilien förlorade bara ett mål efter fyra matcher. Och andra lag, Oavsett om det har blivit eliminerat eller fortfarande kvar i Ryssland, Fler mål är förlorade än Brasilien och Uruguay.

Styrkan i det brasilianska laget kommer först från deras starka angreppskraft. I denna världscup har det Tröjor Brasilien laget gjort 7 mål. Tidigare gjorde det brasilianska laget och det tyska laget mål. Parallellt med toppen av VM-historiens mål, De gjorde alla 226 mål. Med dagens två mål, Det brasilianska laget har ökat det totala antalet mål till 228. Och det tyska laget vill överträffa Brasilien igen. Jag är rädd att det tar mer än fyra år.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Den spanska knockouten kommer att visa sig

fter en 2-2-rubbning mot Marocko, Billiga Fotbollströjor Spanien gick in i utfallet som gruppledare. Efter matchen talade Iniesta om misstaget i spelet.

” Jag kommer alltid att vara optimistisk om mig själv. Alla kommer se detta. Vi har uppnått vårt mål. Vi gick in i elimineringsrundan Och det är gruppledarens namn. Nu när det här spelet kommer att sluta i livet, Vi kommer att bevisa att vi är översta. ”

Samtidigt Tröjor Spanien tränare Yello och spelare Isco, Efter matchen var han självkritisk över Spaniens prestation. Iniesta är inget undantag. ” Allt kan förbättras, Jag har samma åsikt som Isco och Elero. Spanien kommer att analysera spelet och nästa motståndare. I världscupen är allting svårt. Spanien kommer fortsätta att gå vidare. ”

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Franska presidenten lovar franska måste komma in i världscupen 4

VM är på väg att starta krig. Det populära Billiga Fotbollströjor franska laget gick också till Ryssland för att förbereda sig för VM. nyligen Frankrikes president Mark Long uppmanade också offentligt till det franska laget. Och han sa att det franska laget måste vara i topp 4.

Macron nämnde först sin spelupplevelse: “Jag spelade till vänster när jag spelade. Även om min teknik inte är bra, Men min stil är smutsig. På domstolen, Vilken typ av person kommer jag aldrig ge upp? Jag kommer också att inspirera andra. ”

När du frågades om hur Frankrike vann VM för det franska folket, Mark Long sa: ” Ett vinnande lag ger tillbaka mycket förtroende. Jag tycker att det franska laget är ivrig efter att lyckas. Vi vill också ta med VM-mästerskapet. ” I slutet skrämde Markron också att det franska laget måste komma in i VM-finalen: “Jag sa en gång till det Tröjor Frankrike laget: När du gjorde mål i semifinalen, Jag kommer till Ryssland för att träffa dig. Observera att jag sa när Frankrike gick in i semifinalen, Inte om Frankrike nådde semifinalerna. “

Posted in Uncategorized | Leave a comment

England beror på denna sanna Gud

VM-uppvärmnings match, Billiga Fotbollströjor England besegrade Nigeria 2-1. Kapten Harry Kane gjorde återigen en comeback. Han gjorde mål för lagets andra mål. I de senaste 7 spelen som spelades för England, Kane gjorde 8 mål. Nu har han helt blivit den sanna ledaren för England.

Det borde sägas att denna årstids stjärna smak i England är inte särskilt stark. Den senaste världscupen, England har också sådana superstjärnor som Gerrard, Lampard och Wayne Rooney. Men nu är det bara England som Harry Kane är toppstjärnan. Han är också kaptenen i England.

Kane’s skjutteknik är väldigt stark. Hans angreppssätt är också väldigt brett. Han kan bryta igenom långa skott utanför straffområdet. Du kan också göra poäng i straffområdet. Hans förmåga är verkligen omfattande Fottekniken är också ganska enastående. Detta är redan det åttonde målet som Kane gjorde i de sista sju matcherna som representerade England. Innan Tröjor England mötte Litauen och Slovenien, Kane gjorde det vinnande målet. Hjälpte laget att uppnå en 1-0 seger Han blev lagets sanna lår. I en intervju efter matchen i England sa Kane: “Det är alltid en bra sak att kunna vinna. Vi är redo för VM. “

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Att hitta ut Liverpools nr 10 kärnspelare

Efter att ha förlorat 1-3 i Billiga Fotbollströjor Champions League-finalerna till Real Madrid, Liverpool berömda Carragher tror det Lagets befintliga mittfältare är alla ingenjörsaktörer. Behöver lägga till några kreativa mittfältare.

I en intervju, Förra Liverpool försvarare Carragher uttryckte sin åsikt om lagets befintliga lineup: “Jag tror att när man spelar mot Real Madrid, Vår mittfältare saknar något Detta behöver förändras. ”

“Laget behöver en 10 spelare, Till exempel Keita eller Nerazzurri’s Felik. I finalen var Tröjor Liverpool mittfältare Werner-Doum. Milner och Henderson är naturligtvis bra, De är dock ingenjörsaktörer. I Real Madrids array finns Cross and Modric. Vi såg också resultatet. Liverpool hade inte förmågan att tävla mot dem på bollen. Jag tycker att det är nödvändigt att lägga till flera sådana spelare till Liverpool-serien. ”

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ingen i Liverpool kan förbättra Real Madrid

För vem är mästare i den här Billiga Fotbollströjor Champions League-finalen, Tidigare Real Madrid och Spaniens landslagsteam Bosque visste mycket bra. Det är Zidans lag. Bosque analyserade styrkan hos de två lagen. Det betyder att ingen spelare i Liverpool kan stärka Real Madras styrka.

Bosque sa i en intervju: “Real Madrid är det bästa laget i Europa. Ingen spelare i Liverpool-laget kan stärka styrkan i Real Madras uppställning. Inte Salah. ” Real Madrid och Liverpool kommer snart att vara i Champions League-finalen. Bosques kommentarer kommer naturligtvis att vara kontroversiella. Salah spelade mycket bra i Premier League och Champions League den här säsongen. Det finns också många rykten om att Real Madrid köpte honom. Men enligt Bosque, Salah har ingen plats i Real Madrid.

Bosque har varit borta från fansens ögon under en tid. Tidigare pratade han mycket noggrant. Men nu är han inte längre försiktig med resultatet av Champions League-finalen. Bosque gav också sin egen förutsägelse: “Real Madrid är i mycket bra form, De brukar bli populära i Champions League. I det förflutna kan staten Tröjor Real Madrid sägas vara bra. Det är väldigt bra nu. Detta är inte ett problem med förutsägelse. När Real Madrid går in i Champions League-finalen, Då måste vi respektera våra motståndare. Motståndaren är också mycket bra och förtjänar att komma in i finalen. Men oavsett vem är din motståndare, Är inte finalen, Real Madrid är populär. Real Madrid är det bästa laget i denna Champions League. Det är logiskt att Real Madrid ska vinna titeln. ”

Posted in Uncategorized | Leave a comment